Курс 20688C: Supporting Windows 8.1

Windows-8-1На 31 март в New Horizons започва петдневен курс за управление и поддръжка на Windows 8/8.1 операционни системи с инструктор Йордан Парашкевов.

Участниците ще се научат да отстраняват различни проблеми възникващи при работата на Windows 8 и 8.1. Официалният курс 20688C включва и множество добри практики от Microsoft, полезни за всеки, който се грижи за най-новата клиентска ОС.

Прочети още … »

Oт февруари ъпгрейдът до Windows 8 Pro става по-скъп

Windows 8 proСлед официалното представяне на Windows 8, Microsoft обявиха преференциална цена от $40 за ъпгрейд до Windows 8 Pro. Единственото условие, е потребителите да притежават някоя от по-старите операционни системи на компанията: Windows XP, Windows Vista или Windows 7.

По-ниската цена ще бъде валидна до 31 януари 2013г. След това ъпгрейдът до Windows 8 ще струва $120, а за Windows 8 Pro – $200.

Актуалната оферта можете да намерите тук.

Видео: Светът е готов за Windows 8

Представянето на Windows 8 в Ню Йорк започна с интересно видео, твърдящо че светът е готов за новата операционна система:

 

Windows 8 е тук

На вчерашната конференция проведена в Ню Йорк, Microsoft представи дългоочаквания Windows 8. От днес 26 октомври, потребителите и компаниите от цял свят могат да се насладят на новата операционна система.

Windows 8 предоставя нов потребителски интерфейс, магазин за приложения(Microsoft Store), както и нови интересни функции. Системата е пригодена за лесно използване, както с докосване, така и с мишка и клавиатура.

В новата операционна система, Microsoft залагат на персонализиран стартов екран, който се обновява в реално време, изцяло обновен Internet Explorer 10, вграден pdf четец, както и различни облачни и виртуализационни технологии.

Windows 8 се предлага в две основни версии – Windows 8 и Windows 8 Pro, като втората е пригодена за професионалистите и любителите на високите технологии. За бизнес организациите, Windows 8 Enterprise включва допълнителни функции като Windows To Go, DirectAccess и BranchCache. Версията Windows 8 RT беше представена заедно с таблета Microsoft Surface. Тя се предлага само като предварителна инсталация върху компютри и таблети с ARM процесори, като предоставя по-дълъг живот на батерията.

Microsoft дава възможност на потребителите притежаващи Windows XP, Windows Vista или Windows 7,  да закупят и изтеглят онлайн Windows 8 Pro на цена от 60 лв. Офертата важи до края на януари 2013 г. Потребителите закупили Windows 7 компютри между 2 юни 2012 г. и 31 януари 2013 г.,  могат да изтеглят Windows 8 Pro на цена от 29,32 лв.

За допълнителна информация, относно новата операционна система, посетете официалния сайт на Windows.

Windows 8 RTM Enterprise (Trial)
  • Да станем приятели

  • Анкета

    Кое бихте искали да се подобри в сайта?

    Виж резултатите

    Зареждане ... Зареждане ...
  • Сайтът Windows8bg.com не е свързан по никакъв начин с Microsoft Corp. или Майкрософт България.